Skip Navigation LinksHome  »  Monitorizam

MONITORIZAREA COMPANIILOR LA OFICIUL NATIONAL AL REGISTRULUI COMERTULUI (ONRC)

In registrul comertului se inregistreaza toate actele, faptele, mentiunile, inscrisurile si identitatea comerciantilor implicati, a caror inregistrare este impusa prin lege si orice alte acte sau inscrisuri prevazute in mod expres de lege.

Orice modificare in datele de identificare si de stare ale unei societati comerciale din Romania se inregistreaza si devine activa la data publicarii in Registrul Comertului (modificari de denumire, sediu social, capital social , obiect de activitate, date cu privire la persoanele fizice si juridice asociate, date cu privire la administratori, sucursale si sedii secundare, date de bilant).

In mod cert ati auzit de modalitati prin care o firma poate sa “dispara”, sa-si inchida activitatea, sa-si mute sediul in locatii fantoma, sa-si schimbe actionarii, etc. Supriza este cand acest lucru se intampla cu un partener al dumneavoastra in care ati avut intotdeauna incredere.

In contextul economic prezent, a fi prevazator in relatiile cu alti parteneri este atat o necesitate, cat si o obligatie a oricarei companii!

Fiti prevazator! Monitorizati companiile cu care colaborati! Exact asta facem noi! Monitorizam mentiunile de modificare si va anuntam in momentul in care o solicitare de orice natura apare in Oficiul National al Registrului Comertului.

La cateva minute de la aparitia unei solicitari in Registrul Comertului va notificam. E la latitudinea dumneavoastra sa actionati in eventualitatea in care descoperiti potentiale modificari cu efect economic nedorit in relatia dumneavoastra cu compania in cauza.


» Vezi Exemplu

Monitorizam

» mentiunile depuse la dosarul firmei inregistrat la RECOM

Notificam

» E-mail ce contine data si ora depunerii respectiv numarul inregistrarii si tipul dosarului/cererii

Inregistram

» Afisare in contul din portalul www.monitorizarefirme.ro a evolutiei evenimentelor. Istoric din momentul inceperii monitorizarii.