Skip Navigation LinksHome  »  Monitorizam

MONITORIZAREA PUBLICARILOR DIN MONITORUL OFICIAL PARTEA IV

Potrivit art. 8 din Legea nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial al României, in Partea a IV-a, se publica, in temeiul unor dispozitii legale, acte juridice referitoare la agenti economici si la alte categorii de persoane juridice, precum si alte acte stabilite prin dispozitii legale.

Exista doua categorii de documente ce apar in Monitorul Oficial parta IV:
    a. Cele preluate direct de Regia Autonoma Monitorul Oficial care acopera Convocari ale AGA, somatii colective, decizii de anulare a actiunilor, rapoarte de activitate si extrase de situatie financiara si alte acte cf legii.
    b. Cele preluate prin intermediul Oficiului National al Registrului Comertului avand temei legal Legea 31/1990 cu republicarile si modificarile ulterioare care pleaca de la Hotarari ale AGA, deciziile consiliiilor de adminstratie,texte actualizate ale actelor constitutive, acte modificatoare, fuziuni, divizari,situatii financiare si alte acte modificatoare cf. legii

Monitorizam toate publicarile in Monitorul Oficial partea IV pentru dumneavoastra si aparitia oricarui document referitor la compania monitorizata va este raportata imediat. Un extras al documentului aparut va este trimis pentru a fi la current cu orice modificare/solicitare apare in compania monitorizata.

Nu se pot modifica date intr-o companie fara ca dumneavoastra sa aflati despre acest lucru. Noi va oferim informatia, dumneavoastra actionati in consecinta.


» Vezi Exemplu

Monitorizam

» publicarile aparute in Monitorul Oficial partea IV

Notificam

» E-mail ce contine data si continutul publicarii referitoare la firma monitorizata

Inregistram

» Afisare in contul din portalul www.monitorizarefirme.ro a evolutiei evenimentelor. Istoric din momentul inceperii monitorizarii.