Skip Navigation LinksHome  »  Monitorizam

MONITORIZAREA DOSARELOR DE INSOLVENTA IN INSTANTELE DE JUDECATA

O companie aflata in insolventa este, teoretic, in incapacitate de a-si plati obligatiile financiare curente. Daca aveti de incasat o suma de bani de la o companie care ajunge in insolventa s-ar putea ca acea suma sa nu mai ajunga niciodata la dumneavoastra.

E posibil ca solicitarea de intrare in insolventa sa fie un simplu subterfugiu ca respectiva companie sa scape de onorarea anumitor obligatii.

Orice creditor indreptatit sa solicite deschiderea procedurii de insolventa prevazute de lege impotriva unui debitor prezumat poate introduce o cerere introductiva in Tribunal sau in Tribunalul comercial in care va solicita deschiderea procedurii.

Este critic momentul in care pentru o companie se solicita intrarea in insolventa. O astfel de solicitare primeste un termen de cateva zile, iar in acest interval dumneavoastra aveti instrumentele juridice de a bloca deschiderea procedurii, daca va dezavantajeaza. Noi va notificam cand in justitie se depune solicitarea.

Nu asteptati ca firma sa intre in insolventa! Actionati! De la data deschiderii procedurii de insolventa se suspenda de drept toate actiunile judiciare sau extrajudiciare pentru realizarea creantelor asupra debitorului sau bunurilor sale.

Primiti toate informatiile legate de stadiul procedural al unui astfel de proces.


» Vezi Exemplu

Monitorizam

» Tribunalul Comercial

» Tribunalul

» Curtea de Apel

Notificam

» E-mail ce contine data si continutul solicitarii, cine si cand a solicitat declansarea procedurii de insolventa

Inregistram

» Afisare in contul din portalul www.monitorizarefirme.ro a etapelor parcurse din procedura de insolventa. Istoric din momentul inceperii monitorizarii